Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A vér és az oxigén képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

A vér és az oxigén - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » A vér és az oxigén
Keresés
Találatok száma - 4 db
A természetes vérhígító

A természetes vérhígító

DXN Cordypine Erjesztett ananászlé cordycepsszel! A lúgosítás nem csak hasznos, hanem finom és élvezetes is lehet!! A kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps nagy mennyiségben tartalmaz cordyceps savat, poliszaharidokat és B-12 vitamint. Hosszútávú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben. A Cordyceps Sinensis jótékony hatásai: Tisztítja a légutakat Serkenti a veseműködést Javítja az immunrendszer hatékonyságát Harmonizálja a máj és a béltraktus működését A hagyományos kínai orvoslásban az impotencia gyógyszereként is használják Csökkenti a koleszterin szintet Emeli a szövetek oxigénszintjét!

Terméktapasztalatok

Terméktapasztalatok

Egy sportoló ügyfelünk, aki válogatott játékosként a napi sportorvosi rutin viszgálaton járt, meglepő - az orvosokat meglepő eredményt produkált: a vér oxigénfelvevő képessége (VO2 MAX) kiemelkedően jobb volt a többi sportoló társáénál, pedig ugyanazt az edzésterhelést kapta mint a többiek. A vérének az oxigén megkötő képessége olyan magas volt, mintha magaslati (2000 méter feletti) edzéseket tartott volna. Kérdésére, hogy mit evett vagy mit csinált máshogy - elárulta, hogy ő csak ionizált lúgos vizet iszik a Jupiter Melody készülékből. Jobb hidratáltság belülről Azáltal, hogy a víz H2O molekula szétválik és az OH gyökök száma megemelkedik a vérben, ezáltal a vér több oxigént fog tudni megködni. A szervezetben keringő lúgosabb víz pedig lassabban fog áthaladni a szerveken, sejtfalakon és ezáltal jobban képes kimosni azokból a napi savas oxidatív anyagokat, szabadgyököket, mérgeket. Ezen felül a lassabb kiválasztással egy magasabb fokú hidratáltságot kapnak a sejtek, a szövetek, ami abban mérhető egy laikus érzékelésével, hogy később kell elmenie a mellékes helységbe vizelni.

Friss vérképzés

Friss vérképzés

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelözés?Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga. Számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, az inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az oxigén hatásai

Az oxigén hatásai

Az oxigén hatásai A stabilizált oxigén támogatja az anyagcserét Étel- és italfogyasztási szokásaink (beleértve a vízben és ételben lévő szennyező és mérgező anyagokat), a légszennyezettség, a gyógyszerfogyasztás és a testmozgás hiánya jelentősen lecsökkentik a sejteknek a rendelkezésre álló oxigén mennyiségét. Amikor nem jut elég oxigén a sejtekhez, a sejt egy másik energiaforrás felé fordul, mely nem más, mint az anerob anyagcsere* (cukor erjedés). Ez az erjedés egy anaerob környzetben zajlik, mely felborítja a sejt normális anyagcsere folyamatát.

Tuti menü