Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A vér és az oxigén képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

A vér és az oxigén - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » A vér és az oxigén
Keresés
Találatok száma - 4 db
A természetes vérhígító

A természetes vérhígító

DXN Cordypine Erjesztett ananászlé cordycepsszel! A lúgosítás nem csak hasznos, hanem finom és élvezetes is lehet!! A kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps nagy mennyiségben tartalmaz cordyceps savat, poliszaharidokat és B-12 vitamint. Hosszútávú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben. A Cordyceps Sinensis jótékony hatásai: Tisztítja a légutakat Serkenti a veseműködést Javítja az immunrendszer hatékonyságát Harmonizálja a máj és a béltraktus működését A hagyományos kínai orvoslásban az impotencia gyógyszereként is használják Csökkenti a koleszterin szintet Emeli a szövetek oxigénszintjét!

Terméktapasztalatok

Terméktapasztalatok

Egy sportoló ügyfelünk, aki válogatott játékosként a napi sportorvosi rutin viszgálaton járt, meglepő - az orvosokat meglepő eredményt produkált: a vér oxigénfelvevő képessége (VO2 MAX) kiemelkedően jobb volt a többi sportoló társáénál, pedig ugyanazt az edzésterhelést kapta mint a többiek. A vérének az oxigén megkötő képessége olyan magas volt, mintha magaslati (2000 méter feletti) edzéseket tartott volna. Kérdésére, hogy mit evett vagy mit csinált máshogy - elárulta, hogy ő csak ionizált lúgos vizet iszik a Jupiter Melody készülékből. Jobb hidratáltság belülről Azáltal, hogy a víz H2O molekula szétválik és az OH gyökök száma megemelkedik a vérben, ezáltal a vér több oxigént fog tudni megködni. A szervezetben keringő lúgosabb víz pedig lassabban fog áthaladni a szerveken, sejtfalakon és ezáltal jobban képes kimosni azokból a napi savas oxidatív anyagokat, szabadgyököket, mérgeket. Ezen felül a lassabb kiválasztással egy magasabb fokú hidratáltságot kapnak a sejtek, a szövetek, ami abban mérhető egy laikus érzékelésével, hogy később kell elmenie a mellékes helységbe vizelni.

Friss vérképzés

Friss vérképzés

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelözés?Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga. Számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, az inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Az oxigén hatásai

Az oxigén hatásai

Az oxigén hatásai A stabilizált oxigén támogatja az anyagcserét Étel- és italfogyasztási szokásaink (beleértve a vízben és ételben lévő szennyező és mérgező anyagokat), a légszennyezettség, a gyógyszerfogyasztás és a testmozgás hiánya jelentősen lecsökkentik a sejteknek a rendelkezésre álló oxigén mennyiségét. Amikor nem jut elég oxigén a sejtekhez, a sejt egy másik energiaforrás felé fordul, mely nem más, mint az anerob anyagcsere* (cukor erjedés). Ez az erjedés egy anaerob környzetben zajlik, mely felborítja a sejt normális anyagcsere folyamatát.

Tuti menü