Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az oxigén jelentősége képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

Az oxigén jelentősége - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » Az oxigén jelentősége
Keresés
Találatok száma - 5 db
A stabilizált Oxigén csepp további felhasználási lehetőségei

A stabilizált Oxigén csepp további felhasználási lehetőségei

Egy kis üvegcsébe zárt energia bomba. 10 csepp egy pohár vízbe és már ihatod is a folyékony energiát.Mind a szellemi, mind a fizikai teljesítmény jelentősen javítható a szervezet jobb oxigénellátásával, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, javítja a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, továbbá jelentősen emeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal fokozza a szervezet teljesítőképességét, növeli a szellemi és a fizikai teljesítményt. A megfelelő oxigénellátás kellemes közérzetet, megnövekedett energiát, jobb erőnlétet, jobb koncentráló képességet és jobb memóriát eredményez.

Összefüggés a betegségek és az oxigénhiány között.

Összefüggés a betegségek és az oxigénhiány között.

Életünk alapfeltétele az oxigén. Nélküle nem létezhetne élet a Földön. Testünk életenergiáinak körülbelül 90%-át, de az életfunkciók 100 %-át az oxigén határozza meg. Tudományos vizsgálatok szerint, ma a Föld oxigén készlete egyharmadával kevesebb, mint az ősi időkben. A Portlandban (Oregon állam) publikált "Bio/Tech News" időszakos tájékoztató legújabb száma a következőkkel kezdi: "Számos tudós döbbent meg, amikor nyilvánosságra került, hogy egy őskori borostyánkőbe záródott légbuborék analizálása 38%-os oxigén szintet mutatott. Manapság köztudott, hogy a levegő átlagos oxigén tartalma mindössze 19-21% körül mozog. A föld korai története óta óriási, 50%-os zuhanás állott be az általunk belélegzett levegő oxigén tartalmában! Ez a felfedezés arra utal, hogy az emberi test eredetileg, a mainál 50%-al erősebb oxigén koncentrációra volt beprogramozva. A legutóbbi 230 évben a Föld oxigén készletének 11 %-a veszett el és ez még további drasztikus csökkenésben van. Az utóbbi néhány évben például 15%-al kevesebb oxigént mértek a világ számos nagyvárosában.

Fizikai tulajdonságai

Fizikai tulajdonságai

Az oxigéngáz színtelen, szagtalan, íztelen, kétatomos molekulákból álló anyag. Folyékony és szilárd halmazállapotban kék színű. Molekularácsban kristályosodik. Molekulája apoláris, benne kettős kötés található. Apoláris tulajdonsága miatt vízben rosszul, bár a nitrogénnél jobban oldódik (100 cm3 víz 20 °C-on 4,14 mg O2-t old). A vízben oldott oxigénnek jelentős élettani hatása van, csakúgy mint a légkörinek. Apoláris oldószerekben jól oldódik, ezért (is) okoz komoly problémát, ha olaj kerül a víz felszínére (az olaj filmréteget képezve elzárja az oxigént a víztől, így az képtelen abban oldódni, továbbá a már oldott oxigén átvándorol az olajba, ezzel csökkentve a vízben az oxigén mennyiségét).

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az oxigén vegyület

Az oxigén vegyület

Vékony rétegben színtelen, vastag rétegben kék színű folyadék. Megfagyásakor kb. 9%-al nő a térfogata. Sűrűsége 40C-on a legnagyobb, ezért fagynak be a tavak és a folyóvizek a felszíntől a talaj felé. (A halak és egyéb vízi életformák nagy szerencséjére.) Előállítható az alábbi egyenlet szerint: 2 H2 + O2 = 2 H2O A víz olvadáshője, párolgáshője, fajhője egyaránt magas, ezért jől alkalmazható hűtésre ill. hőátvivő közegként. Az áramot csak kis mértékben vezeti. Nagyon jó poláros oldószer, jól oldja a poláros és az ionos vegyületeket.

Oxigénes viz

Oxigénes viz

Mi az oxigénnel dúsított víz és mik a jellemzői: Oxigénes víz = több energia, több vitalitás Az ember -táplálék nélkül 2 hónapot, -víz nélkül 3 napot, -oxigén nélkül 3 percet képes élni. Az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak és az élet alap eleme. Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével. Oxigénhiányos állapot esetén a sejt szintű anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje lecsökken. Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek szaporodásához. A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését. Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is használják. A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiánnyal küzd.

Tuti menü