Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb MLM téma képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

Egyéb MLM téma - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » Egyéb MLM téma
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jelvény kitűző

Jelvény kitűző

A célok akkor teljesednek be ha mindig szemünk elött tartjuk! Mi segítünk ebben! Rendeljen felíratos, emblémás célkitűzőket, jelvényt, hűtőmágnest, sőrnyítót vagy tükrőt!Vállaljuk jelvények, szalagos kitűzök, hűtőmágnesek, kulcstartók és egyéb ajándéktárgyak készítését nevesített, akár egyedi kivitelben. több mint 10 méretben, rövid határidővel, kis és nagy tételben. Igyekszünk minél több újdonsággal bővíteni termékkínálatunkat. Termékeinkkel szeretnénk vidámságot vinni a hétköznapokba. Széles kőrben használhatóak, akár szóróajándékként, reklámként, konferenciákra, egyetemi köröknek, egyesületeknek, kluboknak, pártoknak, szponzoroknak, intézményeknek, óvodáknak, iskoláknak, középiskoláknak, szalag avatóra, céges rendezvényre, kiállításra, vásárra, versenyre, akár születésnapra, esküvőre emléktárgyként, divat-kiegészítőként, vagy egy gyűjtemény részeként.

DXN Egészség jólét közösség!

DXN Egészség jólét közösség!

A DXN lúgosító termékei az egész világon népszerűek, több mint 5 millió regisztrált tag fogyasztja őket! Segítik a szervezet jobb oxigénellátását, méregtelenítenek, és tartalmazzák mindazt a hasznos és szükséges tápanyagokat, vitaminokat és enzimeket amelyek az étrendünkből hiányoznak de feltétlenül szükség van rájuk!

Pénzkeresés otthonról

Pénzkeresés otthonról

Az utazgatáshoz 3 dolog kell: PÉNZ IDŐ EGÉSZSÉG! Ha csak olyan jövedelmed van ami az állandó aktív jelenlétedet kivánja, akkor veszélyben vagy! Teremts passzív jövedelemforrást és JÁRD BE A VILÁGOT!VANNAK ÁLMAI, JÖVŐKÉPE ? SZERET UTAZNI? A jelenlegi AKTIV jövedelme elegendő lesz az álmai megvalósításához? A jelenlegi AKTIV jövedelme milyen megoldásokat kinál Önnek? Turista osztály, fapados járat, Last Minute utak, legolcsóbb szállás? Ki mondja meg mikor és mennyi időre mehet szabadságra? Ott meri hagyni munkahelyét, magára meri hagyni vállalkozását? Van ideje elkölteni is a pénzét amit a sok sok munkával keresett? Vagy nincs elég pénze és amióta megszülettek a gyerekek nem voltak nyaralni közösen?

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Passzív jövedelem kávéval

Passzív jövedelem kávéval

Ne állást hanem növekedést, ne kifogást hanem pénzt keres! Ha csak olyan jövedelmed van ami az állandó aktív jelenlétedet kivánja, akkor veszélyben vagy! Teremts passzív jövedelemforrást és ne félj a nyugdíjkorhatártól! Elgondolkodott-e már valaha is azon, mit jelent az, hogy ∓mp;amp;#8222;ura vagyok az életemnek'? Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne csinálni; és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye. Miért? Mert az emberek többségének AKTIV a jövedelme! Vagyis a jövedelem létrejöttéhez a napi aktiv részvételére van szüksége! Ha nem dolgozik, leáll a munkávak a pénz áramlása is leáll!

Lúgosítás DXN

Lúgosítás DXN

A nyugati kultúra emberének 3 fő problémája van az étkezéssel: 1. A szervezet helyes ph sav ∓mp;mp;#65533; bázis egyensúlyához a táplálkozásunkkal 1 adag savas étel mellé kellene 4 adag lúgos ételt fogyasztani, ehelyett / Magyarországon szerintem többszörösen is / inkább fordítva táplálkozunk és 4 savas mellé néha bekapunk valami lúgosat is. Ez a szervezet elsavasodásához és az elégtelen emésztéshez vezet ami a legtöbb probléma gyökere! A legtöbb betegség így a magas vérnyomás, csontritkulás, allergiák de az elhízás is ennek következménye, vagyis a szervezet reakciója a savak kivonására, közömbösítésére! 2. Túlságosan gyorsan és gyakran csak egyszer étkezünk, ahelyett , hogy sokszor keveset és azt is lassan tennénk , úgy hogy az étvágy beinduljon . Emiatt sokszor mire a táplálék beér az emésztőrendszerbe az még nem készült fel, nem volt rá ideje és így táptalajt szolgáltat a rossz baktériumok, gombák elszaporodásához pld Candida!! Az étel illatát kell először élvezni, majd a szájban sokáig rágcsálni és úgy lenyelni! 3. A táplálkozásunk mellett kevés és nem tiszta vizet iszunk, sokszor cukros szénsavas formában ami tovább rontja a szervezet így a sejtek környezetét!

Tuti menü