Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Depresszió pánikbetegség

Depresszió pánikbetegség

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

Jelvény rendelés

Jelvény rendelés

Olcsó jelvény, Egyedi, logózott jelvények, kitűzők, hűtőmágnesek, üvegnyitós hűtőmágnesek, kulcstartók, üvegnyitós kulcstartók, tükrös jelvények, tükrös kulcstartók, szalagos kitűzők készítését vállaljuk kis és nagy tételben rövid határidővel kiváló minőségben.Vállaljuk jelvények, szalagos kitűzök, hűtőmágnesek, kulcstartók és egyéb ajándéktárgyak készítését nevesített, akár egyedi kivitelben. több mint 10 méretben, rövid határidővel, kis és nagy tételben. Igyekszünk minél több újdonsággal bővíteni termékkínálatunkat. Termékeinkkel szeretnénk vidámságot vinni a hétköznapokba. Széles kőrben használhatóak, akár szóróajándékként, reklámként, konferenciákra, egyetemi köröknek, egyesületeknek, kluboknak, pártoknak, szponzoroknak, intézményeknek, óvodáknak, iskoláknak, középiskoláknak, szalag avatóra, céges rendezvényre, kiállításra, vásárra, versenyre, akár születésnapra, esküvőre emléktárgyként, divat-kiegészítőként, vagy egy gyűjtemény részeként.

Lúgosító higiénia

Lúgosító higiénia

DXN a sötétbarna higiénia! Szintetikus ecet kőolajszármazékok helyett használj természetes alapú gamoderma tartalmú termékeket!Ganozhi Szappan A különleges kialakítású DXN Ganozhi szappant pálmaolaj és ganodermakivonat gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, miközben - bőrkímélő módon - megőrzi a benne található természetes olajokat. Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat. A DXN Ganozhi szappanjának használatával simább tapintású lesz a bőre.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Egészséges kávé

Egészséges kávé

Magas vérnyomás, reflux, koffein érzékenység, álmatlanság? Ganodermakávé - a természetes megoldás! Élvezze és érezze a különbséget! Égeti a gyomrát a kávé! Nem ihatja a reflux miatt? Vagy a magas vérnyomása miatt van eltiltva tõle? Esetleg a koffeintól ideges, nem tud aludni? Vagy csak szereti a különleges ízeket? Ha nem akar lemondani a kávézás örömérõl, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.

Cordyceps és az oxígén

Cordyceps és az oxígén

A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.

Spirulina segítsége

Spirulina segítsége

A benne lévő klorofillnak köszönhetően elősegíti a sejtek jobb oxigén ellátását, ezáltal serkenti az agyműködést. Hozzájárul az egészséges bélflóra kialakulásához, csökkenti az éhség érzettet. Ízületi problémáknál elősegíti a javulását. Cukorbetegség esetén kiegészítő kezelésként ajánlott. Antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez, és általános állapotának javulásához. A benne lévő vitaminoknak és ásványianyagoknak köszönhetően kitűnő kiegészítője a hiányos, egyoldalú táplálkozásnak. A túl sok húst fogyasztóknak a vitaminok és ásványianyagok komplex rendszere pótolja azokat az anyagokat melyek nem találhatóak meg a húskészítményekben, míg a vegáknak, vegánoknak a B12 vitamin lehet értékes kiegészítése étrendjüknek. Lúgosító hatást gyakorol szervezetünkre így elősegíti a túlsavasodás okozta káros hatások megszűnését. Egyes kutatások szerint az alga képes a sejtekben kijavítani a hibás DNS-t, és arra serkenti a szervezetet, hogy több vörösvértestet állítson elő.

Spirulina

Spirulina

Spirulina - Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga . A Spirulina alga számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében. Mintegy 4000 hatóanyaga által, - amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma - minden túlzás nélkül elmondható, hogy Földünk talán legértékesebb tápláléka.

A légköri oxigén

A légköri oxigén

Ha a vízben nem lennének élőlények, a légköri oxigén parciális nyomásától (azaz nagyjából mennyiségétől) és a víz hőmérsékletétől függő mértékben oldódna a vízben. Hideg vízben több, melegben kevesebb oxigén oldódik, a telítettség nagyjából 100% lenne. Az algák és hínárok oxigént juttatnak a vízbe, mert a fotoszintézis során a víz oxigénjét felszabadítják. A légzés csökkenti a víz oxigén tartalmát. Oxigént lélegzik sok baktérium, minden vízi állat az apró rákoktól a halakig, és persze a növények is. Ha túl sok alga vagy hínár terem a vízben, délutánra lényegesen 100% fölé nőhet az oxigén telítettség a gyors fotoszintézis miatt, éjszaka vizsont nagyon lecsökken az intenzív légzés miatt. A nagy napi ingadozás az eutrofizálódás jele. Ha 2 mg/l alá csökken az oxigén koncentrációja, a halak akár el is pusztulhatnak.

Az oxigén és az ózonlyuk

Az oxigén és az ózonlyuk

Az élő szervezeteket felépítő elemek sorában a második leggyakoribb elem az oxigén. Vizsgáljuk meg mi lehet ennek az oka? (Úgy is föltehetnénk a kérdést, vajon a hidrogénnek, mint leggyakoribb elemnek, miért az oxigén a partnere az életre jellemző molekulákban illetve reakciókban.) Néhány tény, ami segít a válaszadásban: 1. Ha a héliumot nem számítjuk, mert a reakcióképessége rendkívül alacsony, ezért az életre jellemző reakciókban részt nem vesz, akkor a hidrogén után az oxigén a leggyakoribb elem az Univerzumban. 2. Az oxigén 16-os számú izotópja rendkívül stabil (8 protont és 8 neutront tartalmaz, a 8-as ún. "mágikus szám" is) 3. A hidrogén és az oxigén fontosságának indoklásánál nem hagyható figyelmen kívül a víz (a hidrogén oxidja) rendkívüli jelentősége az élet szempontjából. 3.a. A víz a leggyakoribb vegyülete a csillagközi gázfelhőknek. 3.b. A hidrogén-oxid a legstabilabb hidrogénvegyület. 3.c. A víz molekuláris tulajdonságaiból adódóan sajátos szerkezettel rendelkezik folyadék és szilárd állapotban. 3.d. A víz széles hőmérsékleti tartományban folyadék halmazállapotú és ebben a halmazállapotban a vegyületek széles skáláját képes oldatban tartani.

Hirdetés
Mennyi oxigén kell hogy túléljük?

Mennyi oxigén kell hogy túléljük?

Kérdés: Ha képzeletben (különben a mamám irtó dühös lenne) beraknám a bátyámat egy tökéletesen zárt szobába, mennyi növényre lenne szükségem az oxigén és a szén-dioxid közötti egyensúly fenntartásához, hogy a bátyám és a növények is életben maradjanak?

Tuti menü