Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi cikkek képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

Orvosi cikkek - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » Orvosi cikkek
Keresés
Találatok száma - 4 db
1Mik okozzák a betegségeket?

1Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Wikipédia

Wikipédia

Az oxigéngáz színtelen, szagtalan, íztelen, kétatomos molekulákból álló anyag. Folyékony és szilárd halmazállapotban kék színű. Molekularácsban kristályosodik. Molekulája apoláris, benne kettős kötés található. Apoláris tulajdonsága miatt vízben rosszul, bár a nitrogénnél jobban oldódik (100 cm3 víz 20 °C-on 4,14 mg O2-t old). A vízben oldott oxigénnek jelentős élettani hatása van, csakúgy mint a légkörinek. Apoláris oldószerekben jól oldódik, ezért (is) okoz komoly problémát, ha olaj kerül a víz felszínére (az olaj filmréteget képezve elzárja az oxigént a víztől, így az képtelen abban oldódni, továbbá a már oldott oxigén átvándorol az olajba, ezzel csökkentve a vízben az oxigén mennyiségét).

HOT-kezelés

HOT-kezelés

A HOT a tiszta empíriából, tehát a tapasztalati orvoslásból került elő, és ahogyan a népigyógyászati ismeretekből származó, valóban hatékony gyógynövények esetén is lenni szokott, ma már -a kutatások révén -hatását racionális, biológiai alapokon is igazolták. A HOT-KEZELÉS TECHNIKAI MENETE A könyökvénából 100 ml vért vesznek le, amelyet körülbelül tíz perc alatt orvosi oxigénnel dúsítanak, miközben UV-C fénnyel besugárzást alkalmaznak. Végül a vért visszajuttatják a szervezetbe. Az ily módon gyógyszerré váló vér a rossz keringési területeken javítja a vérátfolyást és ezzel együtt az oxigénellátást.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Életmentő viz

Életmentő viz

Az italban levőt is hasznosíthatjuk... Életet mentett az oxigéndús víz! Az oxigént a légzés során a tüdőnkön keresztül vesszük fel, azonban kevésbé ismert, hogy képesek vagyunk az italainkban levő oxigént is hasznosítani. Erre a leghitelesebb bizonyíték az, hogy egy súlyos beteget mentett meg az OxiMix oxigéndús víz.

Tuti menü