Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táplálkozás és oxigén képes leírás - Oxigénes víz.tlap.hu
részletek »

Táplálkozás és oxigén - Oxigénes víz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: oxigenesviz.tlap.hu » Táplálkozás és oxigén
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alga kapszula az egézsége

Alga kapszula az egézsége

Wellstar Imune alga kapuszula az immunrendszer erősítő. Sokan nem ismerik az alga jótékony hatását, pedig az egyik leghatásosabb immunerősítő természetes módon segítenek a szervezet méregtelenítésében és ez által segítik az általános egészség szinten tartását. Rendszeres használat mellett serkentőleg hat az agyi működésre. Ezen kívül ajánlott mind a gyerekeknek is a a sok pozitív hatás miatt, mind az 50 év felettieknek a szervezet tápanyagszükségleteit. Csökkenti a fáradékonyságot és a cukorbetegek is élvezhetik a hatását. És mostt ingyenes házhoz szállítással kedveskedünk vásárlóinknak.

Ganoterápia

Ganoterápia

A legtöbb betegség előidézője a test elsavasodása, működésének felborult egyensúlya a méreganyagok felhalmozódásának következtében vagyis a savasodás! A Ganoderma segít a méreganyagok eltávolításában azért, hogy testünk a saját természetes immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon. A vért megtisztítja, a méreganyagokat eltávolítja, ösztönzi a vesét, megvédi a májat, megerősíti a szívet és megtisztítja a vastagbelet. Az utóbbi 50 évben sok országban végeztek kutatásokat a Ganoderma gyógyhatású értékei felfedezésének érdekében. 2004-ben,Dr. Teow Sun Soo kutatásai a MARA Technológiai Intézetben, Malajziában, ezeket az eredményeket hozták: A Ganoderma hatékony lehet a következő betegségek kezelésében: migrénes fejfájás, reuma és ízületi gyulladások fájdalmai, köszvény, magas és alacsony vérnyomás, asztma, cukorbetegség, allergiák, bőrallergiák, aranyér, székrekedés, álmatlanság, vesével kapcsolatos betegségek, menstruációs rendellenességek és fájdalmak, szívbajok, Hepatitis A, B és C, epilepszia, gyomorfekély, koleszterinszint kiegyensúlyozása és a rákos daganatok visszafejlesztése.

Lúgosítás a hatékonyan!

Lúgosítás a hatékonyan!

A lúgosítás, energizálás hatására vérkeringésed helyreáll, az anyagcsere felgyorsul, az oxigént szállító sejtjeid kellő mennyiséggel látják el szerveidet. Szervezeted egyensúlyi állapota helyreáll, immunrendszered megfelelően működik majd, képes lesz megvédeni szervezeted a káros sejtek elburjánzásától, fertőzésektől és a különböző betegségektől.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Antioxidánsok

Antioxidánsok

Mi az az antioxidáns? Mulatságosan hangozhat, hogy egy 'antiakármi' jót tesz nekünk. Nagyon egyszerű, az antioxidáns jót tesz nekünk. Nagyon egyszerű, az antioxidáns egy olyan anyag, amely megvédi a szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. A legjobb példa erre a folyamatra, amikor a vas rozsdásodik, vagy a vaj megavasodik. Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. A vassal tehát reakciója során rozsdát képez, és amikor a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik. Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is. Minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra - bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. Minden, ami megelőzi, vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül. Az antioxidáns alapvetően más vegyületeket véd az oxigénnel szemben. Szervezetünk maga is termel néhány antioxidánst (amelyek endogén antioxidánsoknak nevezünk), de táplálkozásunk során más antioxidánsoknak (külső, ún. exogén antioxidánsokat) is magunkhoz kell vennünk. Néhány antioxidáns mint pl. az E- és a C- vitamin, alapvetően szükségesek az élethez. Az endogén antioxidánsok általába

Milyen vízet iszol?

Milyen vízet iszol?

Testünk 55-70%-a víz. Ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet viszünk be szervezetünkbe. Rövid összefoglalásunkból bemutatjuk a ásványvizet,csapvizet és a ozmózisos vizet. Az ásványvíz: Tudott Ön róla, hogy a szervetlen ásványi anyagok lerakódnak a szervezetünkben! Továbbá a szervezetünk számára csak a szerves ásványi anyagok hasznosak melyekhez a növények közvetítésével jutunk hozzá hiszen ők alakítják át a szervetlen ásványokat szerves formájúvá. Gondolta volna, hogy a lerakodások vérkeringési zavarokat, meszes ereket, magas vérnyomást, szívinfarktust, agyvérzést, epekővet, vesekővet okozhatnak!

Tuti menü